Geoană a propus sancţionarea cu avertisment a lui Dâncu şi Vanghelie - surse

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a propus ca vicepreşedintele Vasile Dâncu şi preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, să fie sancţionaţi cu avertisment pentru conflictul pe care l-au creat prin intermediul mass-media.

1 afișare
Imaginea articolului Geoană a propus sancţionarea cu avertisment a lui Dâncu şi Vanghelie - surse

Geoană a propus sancţionarea cu avertisment a lui Dâncu şi Vanghelie - surse

Surse social-democrate au declarat că preşedintele PSD, Mircea Geoană, a avut, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD, un discurs extrem de dur la adresa lui Dâncu şi Vanghelie, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv.

Conform acestora, Mircea Geoană i-ar fi solicitat lui Vasile Dâncu să aleagă între calitatea de europarlamentar şi drumurile sale la Bruxelles sau Strasbourg şi cea de vicepreşedinte al PSD pe probleme de strategie. Geoană ar fi menţionat voalat că şi-ar dori ca Vasile Dâncu să aleagă calitatea de vicepreşedinte al partidului pe probleme de strategie.

Totodată, liderul PSD i-ar fi reproşat lui Vasile Dâncu atitudinea conflictuală pe care a avut-o la nivelul mass-media, în interviurile acordate diferitelor publicaţii, şi a arătat că postul respectiv de vicepreşedinte ar fi fost făcut special pentru Dâncu.

Potrivit surselor menţionate, apărarea lui Marian Vanghelie a fost luată de deputatul PSD Aura Vasile care a solicitat ca nu liderul filialei bucureştene să fie sancţionat, ci întreaga Organizaţie PSD Bucureşti, care l-a mandatat pe Vanghelie să susţină excluderea din partid a lui Dâncu şi Ponta.

Aceleaşi surse au relatat că Geoană ar fi spus în cadrul şedinţei Comitetului Executiv că dacă la alegerile europarlamentare PSD va obţine un scor negativ atunci toţi vor pleca din conducere, nu numai el personal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici