Geoană: Acordul cu PNL nu este un troc politic pentru împărţirea de funcţii sau vânzarea de voturi

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, miercuri, că semnarea acordului politic cu PNL reprezintă un pas important către asigurarea stabilităţii politice din România, nu este un "troc politic" pentru împărţirea de funcţii sau pentru "vânzarea de voturi" şi i-a mulţumit liderului PNL Crin Antonescu.

11 afișări
Imaginea articolului Geoană: Acordul cu PNL nu este un troc politic pentru împărţirea de funcţii sau vânzarea de voturi

Geoană: Acordul cu PNL nu este un troc politic pentru împărţirea de funcţii sau vânzarea de voturi (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a precizat că forţele politice din societate trebuie să-şi adune eforturile pentru a instala un Guvern cu Klaus Iohannis în funcţia de premier, până la Crăciun.

"Acest acord politic va asigura stabilitatea politică pe termen lung, nu reprezintă o împărţire de funcţii între noi, este o declaraţie de principii", a afirmat Geoană.

El a mai spus că acest acord nu reprezintă o "formă de troc politic şi o vânzare de voturi", ci este "unirea forţelor care mişcă România în direcţia cea bună".

Geoană i-a mulţumit liderului PNL că a găsit "înţelepciunea şi sentimentul democratic" şi că este onorat să aibă susţinerea acestuia. "Împreună cu Crin Antonescu dorim să fim garanţi ai unui alt mod de a face politică", a adăugat Geoană.

Preşedinţii PSD şi PNL, Mircea Geoană şi, respectiv, Crin Antonescu, au semnat, miercuri, acordul de colaborare între cele două partide, prin care liberalii îl vor susţine pe liderul PSD în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici