Geoană : Băsescu nu depăşeşte patimile politice şi merge în străinătate să facă campanie PDL

Liderul PSD, Mircea Geoană, l-a acuzat, luni, pe preşedintele Traian Băsescu, de faptul că nu reuşeşte, nici măcar la final de ciclu politic, să depăşească "patimile politice", implicându-se în campania electorală în favoarea PDL, aşa cum a făcut în recenta vizită în Spania.

14 afișări
Imaginea articolului Geoană : Băsescu nu depăşeşte patimile politice şi merge în străinătate să facă campanie PDL

Geoană : Băsescu nu depăşeşte patimile politice şi merge în străinătate să facă campanie PDL (Imagine: Mediafax Foto)

"Campania a început în forţă. Preşedintele României nu se dezminte şi merge în străinătate să facă campanie pentru PDL. Este, din păcate , încă o confirmare a faptului că domnul preşedinte Băsescu una spune la tribuna Parlamentului şi alta face în termeni de campanie. Nici măcar la final de ciclu politic nu reuşeşte să se înalţe deasupra patimilor politice şi să vegheze asupra bunului mers al instituţiilor statului, într-o perioadă complicată pentru statul român”, a precizat Geoană, în debutul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

Liderul PSD a arătat, de asemenea, că este păcat să vezi un şef de stat care merge în străinătate ca să participe la mitinguri electorale cu "fulare portocalii".

"Eu regret că domnul preşedinte Băsescu nu s-a întâlnit cu conducătorii spanioli pentru a-i întreba despre starea economică a Spaniei, inclusiv despre pachetul financiar pe care guvernul Zapatero doreşte să-l ofere celor care pleacă din Spania în eventualitatea unei repatrieri. Este păcat să vezi un şef de stat, care în mod firesc trebuie să meargă să se îngrijească de starea românilor, oriunde s-ar afla ei, că participă la mitinguri electorale cu fulare portocalii”, a adăugat Geoană.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, sâmbătă noaptea, la o adunare diasporei din Spania, în piaţa O'Tonell din Alcala de Henares, unde participanţii au arborat steaguri în culorile PDL şi au purtat fulare portocalii.

Adunarea, la care au participat câteva mii de persoane s-a încheiat cu un concert de muzică pop şi populară românescă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici