Geoană:Boc şi-a sacrificat cariera politică la ordinul lui Băsescu

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, consideră că premierul Emil Boc "şi-a sacrificat cariera politică la ordinul lui Traian Băsescu", iar preşedintele l-a aruncat "ca pe o coajă stricată".

16 afișări
Imaginea articolului Geoană:Boc şi-a sacrificat cariera politică la ordinul lui Băsescu

Geoană:Boc şi-a sacrificat cariera politică la ordinul lui Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

Geoană a declarat, sâmbătă, la un miting electoral la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj, că nu a fost ideea lui Boc de a forţa plecarea PSD de la guvernare şi că premierul a fost ajutat în Guvern de vicepremierul PSD Dan Nica, acesta fiindu-i "un sfetnic bun".

"Uitaţi-vă cum l-a tratat Traian Băsescu pe Emil Boc, care i-a fost atât de devotat, cu preţul călcării în picioare a propriei sale personalităţi. L-a folosit şi l-a aruncat ca pe o coajă stricată şi l-a inventat pe Croitoru, pe Negoiţă. Tot ce a însemnat un om care a încercat să-l slujească pe Băsescu, s-a ales cu un cuţit băgat pe la spate, singura recunoştinţă fiind aceea de a fi servit şi de a fi fost folosit şi aruncat", a afirmat Geoană.

Potrivit acestuia, "nu a fost ideea lui Boc să atace PSD şi să forţeze plecarea de la guvernare, pentru că Dan Nica i-a fost sfetnic bun lui Emil Boc, care nu avea experienţă de prim-ministru".

"Nica l-a ajutat unde nu avea competenţe economice, unde nu avea experienţă politică la acest nivel şi, la ordinul lui Băsescu, de fapt, Emil Boc şi-a sacrificat cariera politică. Cei care cred că Băsescu are o urmă de onoare şi respectare a cuvântului dat, să ştie că acest lucru nu există. Un astfel de om nu merită votul clujenilor, al ardelenilor care îşi respectă cuvântul dat în orice condiţii", a spus Mircea Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici