Geoană către un copil care credea fotoliul acestuia de la Senat este al şefului statului: Ai dreptate

Preşedintele Senatului a primit, luni, în cabinetul său, mai mulţi copii de la o şcoală generală din Călăraşi, unul dintre aceştia spunând că scaunul din respectivul birou este al preşedintelui României, la care Mircea Geoană a răspuns: "Aici ai ghicit. Aici ai o inspiraţie".

23 afișări
Imaginea articolului Geoană către un copil care credea fotoliul acestuia de la Senat este al şefului statului: Ai dreptate

Geoană către un copil care credea fotoliul acestuia de la Senat este al şefului statului: Ai dreptate (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Geoană a primit, luni, în Cabinetul său de la Senat, mai mulţi copii de la o şcoală generală din Călăraşi, el promiţându-le sprijin pentru renovarea şi dotarea şcolii, dar şi o vizită cu prilejul începerii anului şcolar.

Elevii de la şcoala generală "Ştefan cel Mare" din Călăraşi au făcut fotografii în Cabinetul preşedintelui Senatului, cei mai mulţi dorind să fie fotografiaţi stând în fotoliul biroului de lucru.

Geoană i-a întrebat pe unii copii dacă ştiu cine stă, de obicei, în fotoliul respectiv. "Preşedintele României", a răspuns unul dintre ei. "Aici ai ghicit. Aici ai o inspiraţie", a replicat Geoană.

Când i-a întrebat pe elevi cine este preşedintele României, răspunsurile au fost diferite: "Mircea Geoană!" a apreciat unul dintre copiii, "Preşedintele României este Traian Băsescu!", l-a corectat o elevă din clasa a VIII-a, care s-a dovedit ulterior a fi purtătoarea de cuvânt a doleanţelor cu care au venit elevii la Mircea Geoană.

Mobilier pentru calculatoare, manuale noi, echipamente pentru sala de sport - au fost câteva din solicitările adresate de elevi către preşedintele Senatului. El le-a promis că, în privinţa calculatoarelor şi a dotării sălii de sport se va ocupa el, urmând ca pentru celelalte să vorbească cu "nişte prieteni".

Geoană le-a mai promis elevilor că va onora invitaţia acestora de a participa la deschiderea anului şcolar, pe 14 septembrie, la şcoala acestora din Călăraşi.

Clădirea şcolii va fi, de altfel, renovată de o echipă din care vor participa şi o parte din "voluntarii" lui Mircea Geoană, membri ai TSD, care, la şcoala de vară ce s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii, aveau imprimate pe tricouri inscripţia "Voluntari pentru Mircea Geoană".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici