Geoană: Electoratul vrea femei serioase sau femei cu decolteuri mari şi creiere mici? (Video)

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, înaintea întâlnirii cu femeile social-democrate, că electoratul trebuie să decidă dacă vrea femei serioase sau femei cu decolteuri mari, fuste scurte şi creiere mici şi şi-a exprimat speranţa că la toamnă se va fredona melodia "Lady in red".

165 afișări
Imaginea articolului Geoană: Electoratul vrea femei serioase sau femei cu decolteuri mari şi creiere mici? (Video)

Preşedintele PSD, Mircea Geoană şi preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD, Rovana Plumb (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Întrebarea care se pune şi pe care o vom adresa electoratului este ce fel de model de femeie politician doreşte: doreşte femei serioase care sunt îngerii păzitori ai familiei sau celălalt model, de femei care apar în tabloide, cu decolteuri mari, fuste scurte şi creiere mici", a declarat Geoană.

Reprezentantele organizaţiei de femei a PSD s-au întâlnit, sâmbătă dimineaţă, la sediul central al partidului, cu liderul formaţiunii, Mircea Geoană, pentru a evalua rezultatele alegerilor locale şi pentru a discuta programul politic al femeilor social-democrate.

"Dacă până acum a fost moda ţinutei portocalii sau galbene, la toamnă toată lumea sper că va fredona melodia Lady in red", a mai spus liderul PSD înaintea şedinţei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici