Geoană: Eu, premier - o formulă fantezistă

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, la Antena 3, că formula în care Traian Băsescu îl desemnează pe el premier este una cel puţin fantezistă, el apreciind că şeful statului ar trebui să îl desemneze pe Crin Antonescu pentru această funcţie, el având o relaţie excepţională cu PSD.

10 afișări
Imaginea articolului Geoană: Eu, premier - o formulă fantezistă

Geoană: Eu, premier - o formulă fantezistă (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat cum apreciază formula unui Guvern cu Geoană premier, liderul PSD a spus: "Mi se pare o formulă mai mult decât fantezistă. Traian Băsescu, dacă vrea să-şi vadă visul cu ochii încă o dată, ar trebui să îl propună pe Crin Antonescu, pentru că, într-adevăr, Crin Antonescu ar putea să fie un premier care să coaguleze. Are o relaţie excepţională cu noi (cu PSD, n.r.)", a spus Geoană.

Liderul PSD a declarat, totodată, că formula dată de un Guvern PDL, la care să se asocieze UDMR şi unii "transfugi" politici, ar fi una proastă pentru România.

"Această variantă, dacă UDMR vrea să meargă în partea cealaltă, cu doi-trei transfugi, reprezintă o soluţie a dezastrului. O guvernare cu două-trei voturi în Parlament, cu o majoritate fragilă, este un risc politic, social, economic imens. Un preşedinte nelegitim şi o guvernare care nu are majoritate decât la momentul votului de învestire reprezintă o soluţie proastă pentru România", a opinat Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici