Geoană, huiduit la plecarea de la partid de către bugetari

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a fost huiduit şi fluierat, miercuri, pe când părăsea sediul central al partidului, de cei aproape o sută de bugetari care manifestau zgomotos în faţa sediului, solicitând renegocierea legii salarizării unice.

19 afișări
Imaginea articolului Geoană, huiduit la plecarea de la partid de către bugetari

Geoană, huiduit la plecarea de la partid de către bugetari (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Preşedintele PSD a părăsit sediul central al partidului, după o întâlnire cu câţiva dintre miniştrii social-democraţi şi o altă întâlnire cu ambasadorii statelor membre UE, fără a face declaraţii legate de situaţia politică sau de discuţiile cu reprezentanţii corpului diplomatic.

El s-a îndreptat spre Patriarhie, pentru a asista la ceremoniile prilejuite de împlinirea a doi ani de la alegerea patriarhului Daniel în fruntea Bisericii Ortodoxe Române.

Întrebat de jurnalişti despre protestul sindicaliştilor din Alianţa Bugetară, Geoană a spus că PSD îşi menţine poziţia în ceea ce priveşte necesitatea modificării, în următoarele şase luni, a legii salarizării unice, pentru a fi acceptată şi de către bugetari.

"Poziţia mea rămâne neschimbată. Intenţia domnului Băsescu şi a premierului Boc de a da afară sute de mii de bugetari este o decizie greşită şi partidul nostru se va opune în Parlament oricărei astfel de măsuri", a adăugat el.

Geoană nu a răspuns niciunei întrebări legate de situaţia conflictuală dintre PDL şi PSD şi nici nu a comentat declaraţia prim-vicepreşedintelui PDL Adriean Videanu, că democrat-liberalii aşteaptă ca PSD să denunţe protocolul de guvernare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici