Geoană îl invită din nou pe Băsescu la o dezbatere publică între candidaţi, dar nu la televiziuni

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a declarat, joi, la Sibiu, că îl invită pe Traian Băsescu la o dezbatere publică, precizând că aceasta ar putea avea loc într-o universitate, de exemplu, şi nu la vreun post de televiziune.

50 afișări
Imaginea articolului Geoană îl invită din nou pe Băsescu la o dezbatere publică între candidaţi, dar nu la televiziuni

Geoană îl invită din nou pe Băsescu la o dezbatere publică între candidaţi, dar nu la televiziuni (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Vreau să scoatem din dezbaterea publică suspiciunea care planează, alimentată copios de domnul Băsescu, că mogulii sau alte grupuri de interese ar putea să influenţeze transparenţa şi rezultatul acestei campanii în definitiv. Lansez încă o dată invitaţia domnului Traian Băsescu de a participa la o dezbatere publică între candidaţi. La dezbatere va avea de răspuns întrebărilor legate de cei cinci ani de mandat, dar şi despre proiectele de viitor", a spus Geoană.

El a adăugat că îi propune şefului statului ca această dezbatere să aibă loc pe teren neutru, la o universitate, de exemplu, pentru a nu fi acuzat că se duce fie la televiziunea lui Voiculescu, acesta fiindu-i partener, la trustul lui Păunescu, la televiziunea lui Vîntu sau la TVR, unde ar putea exista suspiciuni că liderul PSD este tratat prefenţial.

Geoană a spus că această invitaţie a mai fost lansată în urmă cu o săptămână, dar că Traian Băsescu nu i-a răspuns până în prezent.

El a adăugat că Traian Băsescu, "dacă are curaj", va accepta confruntarea între candidaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici