Geoană: Întrebarea adevărată e dacă PSD poate merge mai departe fără mine

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, marţi, înaintea şedinţei CExN în care se discută propunerea de excludere a sa din partid, că întrebarea adevărată este dacă PSD poate merge mai departe fără Mircea Geoană, nu dacă Geoană poate merge mai departe fără PSD.

572 afișări
Imaginea articolului Geoană: Întrebarea adevărată e dacă PSD poate merge mai departe fără mine

Geoană: Întrebarea adevărată e dacă PSD poate merge mai departe fără mine (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Întrebarea e dacă PSD poate să meargă mai departe fără Mircea Geoană. Asta e întrebarea adevărată", a spus Geoană.

El a precizat că merge la CExN pentru a cere să i se spună care sunt cauzele "înscenării" puse la cale împotriva sa.

"Această întâlnire nu e despre excludere, ci despre direcţia în care merge PSD. Nu merg să cer de la nimeni nimic altceva decât o discuţie cu privire la situaţia reală a PSD şi cauzele reale ale acestei înscenări", a spus Geoană.

El a spus că nimeni nu ştie de unde a plecat acest scandal şi nici cine l-am amplificat sau în ce scop l-a amplificat.

"Mă duc plin de calm şi de încredere, ca un om care a condus acest partid cinci ani, să am o întâlnire clară, netă, în care să ne spunem adevărul unii altora. Dacă e ceva să-mi fie reproşat, să-mi fie spus, nu să fie inventat, iar, din punctul meu de vedere, această întâlnire nu este dsrpe Mircea Geoană, nu este despre mine sau despre soarta mea în partid, ci este despre direcţia generală a acestui partid", a spus Geoană.

El a arătat că nu are niciun fel de intenţie să îşi mai calce pe demnitate.

Geoană a precizat că excluderea sa nu înseamnă automat pierderea şefiei Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici