Video Geoană, la Dăbuleni: A venit momentul să ne ştergem lacrimile şi să ridicăm glasul - VIDEO

Mircea Geoană le-a spus, joi, membrilor PSD de la Dăbuleni că România are nevoie de o alternativă la actualele formaţiuni politice, precizând că este nevoie de o "forţă nouă" şi că sunt "oameni competenţi" care trebuie să înceapă "să li se facă auzită vocea".

1855 afișări

"Eliberaţi şi salvaţi acest partid. România are nevoie de o alternativă. Alternativa nu este nici la putere, nici la USL şi cred că astăzi a venit momentul să ridicăm glasul, să ne ştergem lacrimile", le-a spus Mircea Geoană membrilor PSD aflaţi în căminul cultural din Dăbuleni.

Geoană a mai spus că la acest moment nu are nici un nume şi nici o platformă, însă trebuie să existe o alternativă pentru actualele formaţiuni politice.

"În acest moment, cu un an înainte de alegeri, este timpul să dăm şansa unui nou început. Afirm cu toată răspunderea, de aici, de la Dăbuleni, pentru întreaga Românie: avem nevoie de o forţă nouă. Sunt oameni competenţi care trebuie să înceapă să li se facă auzită vocea", a declarat Geoană.

La ora transmiterii acestei ştiri, Geoană se află în sediul Primăriei Dăbuleni, unde discută membri ai organizaţiei PSD, dar şi cu câţiva edili din Dolj, între care primarul localităţii, Nicoale Drăgoi, şi cel din Rast, Iulian Silişteanu.

Mircea Geoană a ajuns, joi la prânz, în oraşul doljean Dăbuleni, fiind întâmpinat de zeci de susţinători.

Zeci de localnici din Dăbuleni l-au aşteptat pe Mircea Geoană în faţa căminului cultural din localitate. Aceştia au declarat că îl susţin pe Mircea Geoană pentru că i-a ajutat, unii dintre ei având chiar pancarte cu mesaje de încurajare pentru senatorul de Dolj.

Mircea Geoană a venit însoţit de Florentin Gust, fiind aşteptat de primarul din Dăbuleni, Nicoale Drăgoi, precum şi de alţi primari din localităţi doljene.

Senatorul independent Mircea Geoană a declarat, miercuri, că joi va merge la Dăbuleni, unde va ţine un "discurs important", el invitându-i pe jurnalişti să meargă acolo pentru a afla dacă îşi va anunţa viitorul politic.

"Mâine sunt la Dăbuleni. Vă invit pe toţi la Dăbuleni pentru un discurs important", a spus Geoană.

Întrebat dacă acolo îşi va anunţa viitorul politic, Geoană a răspuns: "Veniţi la Dăbuleni şi aflaţi acolo".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici