Geoană le propune lui Băsescu şi Antonescu o dezbatere, luni, la ASE

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a avansat, vineri, propunerea ca o dezbatere la care să participe Traian Băsescu, Crin Antonescu şi el să aibă loc luni, la ora 18.00, la sediul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, a declarat, pentru MEDIAFAX, Victor Ponta.

29 afișări
Imaginea articolului Geoană le propune lui Băsescu şi Antonescu o dezbatere, luni, la ASE

Geoană le propune lui Băsescu şi Antonescu o dezbatere, luni, la ASE (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al campaniei prezidenţiale a PSD a declarat că, în cazul acceptării acestei propuneri, duminică ar urma să se întâlnească staff-urile de campanie ale celor trei candidaţi pentru a stabili formatul dezbaterii.

El a adăugat că, după ce această primă dezbatere va avea loc, se pot stabili în cursul săptămânii viitoare eventuale dezbateri similare organizate la Cluj şi la Iaşi.

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a declarat, joi, la Sibiu, că îl invită pe Traian Băsescu la o dezbatere publică, precizând că aceasta ar putea avea loc într-o universitate, de exemplu, şi nu la vreun post de televiziune.

Purtătorul de cuvânt al candidatului Traian Băsescu, Sever Voinescu, a anunţat, vineri, că şeful statului a acceptat invitaţia candidatului PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, de a participa la o dezbatere publică, exprimându-şi disponibilitatea ca acest lucru să se întâmple sâmbătă, între orele 16.00 - 17.00, la Cluj. Voinescu a spus că liderul PSD poate să invite la această dezbatere şi alţi candidaţi.

Ulterior, preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că Mircea Geoană a greşit că nu l-a invitat şi pe liberalul Crin Antonescu la dezbaterea între candidaţi pe care a solicitat-o, legată de educaţie şi economie. Traian Băsescu a spus că acceptă invitaţia lui Geoană, dar a precizat că nu el a organizat dezbaterea.

Candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Botoşani, că, în opinia sa, este o problemă dacă lui Traian Băsescu şi Mircea Geoană le este frică de o dezbatere cu el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici