Geoană membrilor PSD: Lăsaţi micile intrigi de partid şi haideţi să dăm o alternativă pentru România

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, le-a cerut, joi, la Craiova, social-democraţilor să lase "micile intrigi" de partid pentru a încerca să dea României o "alternativă" la actuala guvernare PDL care a început să se "erodeze".

23 afișări
Imaginea articolului Geoană membrilor PSD: Lăsaţi micile intrigi de partid şi haideţi să dăm o alternativă pentru România

Geoană membrilor PSD: Lăsaţi micile intrigi de partid şi haideţi să dăm o alternativă pentru România (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Liderul social-democrat Mircea Geoană a afirmat, joi, la Craiova, că PSD nu trebuie să aştepte ca Guvernul Boc să se erodeze prin măsurile pe care le adoptă, fiind nevoie ca formaţiunea social-democrată să devină o alternativă pentru actuala guvernare.

"Chiar dacă Băsescu va termina, când va termina şi dacă va termina mandatul la fel de hulit ca Ceauşescu în '89, chiar dacă guvernarea PDL se erodează, iar parlamentarii PDL sunt luaţi cu «huo», pentru noi acest lucru nu este suficient. Nu este un lucru care să ne facă pe noi să aşteptăm ca guvernarea să se erodeze", a spus Mircea Geoană.

El apreciază că social-democraţii ar face "o greşeală" să rămână blocaţi în "intrigi" de partid.

"Cea mai mare greşeală este să rămânem blocaţi în mici intrigi de partid. Să spunem că ăla este al lui Geoană, ălălalt al lui Ponta sau Dragnea. Să ne apucăm să continuăm răfuiala din partid. Nimic mai greşit în acest moment greu pentru ţară. Şi eu sunt dezamăgit, şi în plan de partid, şi în plan politic, dar asta nu mă face niciodată să fac pe bosumflatul, să pun partidul la risc pentru interesele mele personale. Haideţi să dăm o alternativă pentru România. Lăsaţi intrigile de-o parte! Lăsaţi ambiţiile de-o parte!", a spus fostul preşedinte al PSD.

Mircea Geoană afirmă că l-a sprijint pe Victor Ponta să ajungă vicepreşedinte al formaţiunii.

"Pe Ponta l-am sprijinit şi multă lume a spus că «domne' l-ai propus vicepreşedinte când partidul nu avea o aşa impresie bună». Nu regret nicio secundă că am promovat oameni. Oamenii de calitate trebuie sprijiniţi", a mai spus Mircea Geoană.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, s-a aflat, joi, la Craiova, pentru a participa la Conferinţa de alegeri a organizaţiei municipale a PSD, la care au mai participat preşedintele TSD, deputatul Nicolae Bănicioiu, senatorii Dan Şova şi Lia-Olguţa Vasilescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, cei 395 de delegaţi ai PSD Craiova votau, ei având de desemnat un nou preşedinte al filialei între deputatul Florentin Gust şi fostul secretar de stat în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor Mihai Fifor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici