Geoană: Nu ştiu despre demisia lui Oprea de la Ilfov

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări, că nu ştie dacă Gabriel Oprea şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PSD Ilfov menţionând, în legătură cu excluderea acestuia din partid, că deciziile social-democraţilor sunt "cu aplicare imediată."

16 afișări
Imaginea articolului Geoană: Nu ştiu despre demisia lui Oprea de la Ilfov

Geoană: Nu ştiu despre demisia lui Oprea de la Ilfov (Imagine: Mediafax Foto)

Mircea Geoană a fost prezent, miercuri, la Cotroceni, la prezentarea Raportului Comisiei prezidenţiale pentru analiza regimului constituţional.

La finalul evenimentului el a fost întrebat de presă dacă Gabriel Oprea şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PSD Ilfov şi dacă decizia privind excluderea acestuia din partid rămâne valabilă, în cazul în care acesta a demisionat din respectiva funcţie.

Geoană a răspuns că nu ştie dacă Oprea a demisionat din funcţia de preşedinte al PSD Ilfov, completând, însă, că deciziile la nivelul PSD sunt "cu aplicare imediată".

Gabriel Oprea a demisionat de la conducerea PSD Ilfov, demisia sa fiind înaintată în cursul zilei de marţi preşedintelui PSD Mircea Geoană.

Geoană: Oprea a greşit grav faţă de partid şi a primit o sancţiune dură şi necesară

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, la Snagov, comentând demisia lui Gabriel Oprea de la şefia PSD Ilfov, că "acesta a greşit grav faţă de partid", primind, în consecinţă, o sancţiune "dură şi necesară".

Mircea Geoană a arătat că se va stabili o conducere interimară a organizaţiei de Ilfov a PSD.

"Este decizia lui. A greşit grav faţă de partid şi a primit o decizie dură şi necesară. Aplicăm deciziile pe care BPN le-a luat", a comentat Geoană demisia lui Oprea de a demisiona din funcţia de preşedinte al PSD Ilfov.

Geoană a mai arătat că Oprea va fi supus, totodată, judecăţii comisiei de arbitraj şi integritate morală a PSD, care este cea care decide în ceea ce priveşte excluderea lui Gabriel Oprea din partid.

Întrebat dacă şi alţi lideri ai PSD Ilfov urmează a fi excluşi, Geoană a precizat: "Nu cred că se intră acum într-o vânătoare de vrăjitoare, dar este clar că acei care au provocat incidentul de la sediul partidului vor trebui să plătească pe măsura faptei pe care au făcut-o.

Întrebat dacă şi vicepreşedintele PSD Ilfov, Gigi Neţoiu, este vizat de excludere, Geoană a întrebat, retoric: "Cine este Gigi Neţoiu".

Citeşte şi:

Gabriel Oprea a demisionat de la conducerea PSD Ilfov

Susţinătorii lui Oprea din PSD Ilfov au încheiat protestul (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici