Geoană: Orice dialog cu Guvernul Tăriceanu trebuie să înceteze

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a precizat, marţi, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea sa nu va da curs invitaţiei premierului Tăriceanu de a semna acordul privind salarizarea bugetarilor, el arătând că orice dialog cu Guvernul Tăriceanu trebuie să înceteze, la nivel practic.

15 afișări
Imaginea articolului Geoană: Orice dialog cu Guvernul Tăriceanu trebuie să înceteze

Geoană: Orice dialog cu Guvernul Tăriceanu trebuie să înceteze

"Iniţial am avut o intenţie constructivă. Am desemnat un coleg să meargă la o discuţie despre principiile pentru o lege uniformă a salarizării. Dar după gestul incalificabil al guvernului de ieri seară ( luni.n.r.), pur şi simplu prezenţa noastră nu este un lucru pe care să îl agreăm", a arătat Geoană.

Liderul PSD a subliniat că formaţiunea sa "trebuie să înceteze orice dialog cu actualul Guvern".

"Considerăm că în acest moment orice dialog cu acest Guvern, în ultimele câteva săptămâni de existenţă, trebuie practic să înceteze. Nu avem ce discuta cu un astfel de Guvern", a comentat Geoană.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a invitat la Guvern, la ora 15.00, pe reprezentanţii partidelor parlamentare, precum şi pe cei ai confederaţiilor sindicale şi patronale reprezentative la nivel naţional, pentru semnarea acordului asupra principiilor de bază ale legii de salarizare a bugetarilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici