Geoană: Posturile pe care le va primi UDMR reprezintă problema PDL

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, sâmbătă seară, după negocierile cu democrat-liberalii, că funcţiile pe care le va primi UDMR în cadrul guvernării reprezintă problema PDL, el precizând că PSD nu va ceda niciuna dintre funcţiile care i se cuvin în baza parităţii PSD-PDL.

17 afișări
Imaginea articolului Geoană: Posturile pe care le va primi UDMR reprezintă problema PDL

Geoană: Posturile pe care le va primi UDMR reprezintă problema PDL (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat ce funcţii va primi UDMR, Geoană a precizat: "Este problema celor de la PDL, noi am spus că nu considerăm că este necesară prezenţa unui terţ politic".

"PDL are libertatea să-şi facă un acord cu cei de la UDMR aşa cum consideră", a adăugat Geoană, răspunzând astfel unei întrebări care privea posibilitatea ca PDL să cedeze UDMR din funcţiile ce îi revin, în urma împărţirii paritare a acestora între PSD şi PDL.

El a mai spus că "este problema PDL cum îşi va rezolva relaţia parlamentară cu UDMR".

Întrebat dacă nu se va da nimic UDMR, Geoană a răspuns râzând: "Din partea noastră? Doamne fereşte!".

Citeşte şi:

Boc: Reprezentarea în Guvern va fi între PDL şi PSD, UDMR va avea secretari de stat

Marko: Ori vom fi în Guvern, ori vom fi în opoziţie

Kelemen Hunor: Propunerea PDL este inacceptabilă

Băsescu la PDL: Puneţi tineri în conducere, sunt unii de mult timp în politică şi nu au făcut nimic

Băsescu: Pe 22 decembrie avem Guvern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici