Geoană: PSD va iniţia consultări "deschise şi formale" pentru soluţiile post-moţiune

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a anunţat, duminică, că, în perioada următoare, formaţiunea sa va iniţia consultări „deschise şi formale” cu partidele parlamentare pentru a vedea care sunt soluţiile politice aplicabile după depunerea moţiunii de cenzură.

1 afișare
Imaginea articolului Geoană: PSD va iniţia consultări "deschise şi formale" pentru soluţiile post-moţiune

Geoană: PSD va iniţia consultări "deschise şi formale" pentru soluţiile post-moţiune

„În această perioadă vom începe consultările deschise, formale, între partide, pentru a vedea ce soluţii avem după depunerea moţiunii. Nici anticipatele nu sunt o soluţie care să o scoatem din calcul”, a precizat Geoană.

El a arătat, că, în opinia PSD, Guvernul post-moţiune este un guvern care să aibă o majoritate clară în Parlament. "Altfel, ne întoarcem exact la problema pe care o avem azi", a apreciat liderul PSD.

„Ce spune PD, că, împreună cu PLD, pot să formeze un guvern, este pur şi simplu o aberaţie politică, pentru că sunt tot 20%, exact cât au PNL şi UDMR. Ce facem, schimbăm o parte a Alianţei cu cealaltă parte a Alianţei?”, a arătat Geoană.

„În aceste zile vor începe discuţiile între toate partidele. Înţeleg că şi preşedintele intenţionează, după depunerea moţiunii, să procedeze la consultări cu partidele. Ce se întâmplă după depunerea moţiunii se va stabili la nivelul unor discuţii care urmează să aibă loc”, a subliniat Geoană.

Întrebat dacă îi este scaunul în pericol în condiţiile în care nu ar trece moţiunea de cenzură, Geoană a răspuns frust: „Nu, am o digestie foarte bună”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici