Geoană: Recomandarea mea este ca în USL să înceteze gâlcevele legate de nominalizarea candidaţilor

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană recomandă partidelor componente ale USL să înceteze "gâlcevele" privind nominalizările candidaţilor în colegii în judeţe şi în Bucureşti, iar Uniunea să se concentreze pe comunicarea cu oamenii şi pe prezentarea proiectelor.

144 afișări
Imaginea articolului Geoană: Recomandarea mea este ca în USL să înceteze gâlcevele legate de nominalizarea candidaţilor

Geoană: Recomandarea mea este ca în USL să înceteze gâlcevele legate de nominalizarea candidaţilor (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Conflictele nu fac bine. În baza experienţei mele în politică arăt că întotdeauna când, în loc să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante într-o campanie - discuţiile cu oamenii şi prezentarea proiectelor pentru oameni şi comunităţi, energia este consumată în lupte intestine, acea formaţiune sau alianţă suferă. Este extrem de important ca USL să câştige alegerile, pentru că situaţia din România, din Europa, din lume este atât de complicată, încât fără o majoritate puternică, fără un Guvern puternic şi competent, va fi foarte greu la anul şi în anii care vin. Din păcate, criza se prelungeşte, se înregistrează o catastrofă a absorbţiei fondurilor europene, astfel încât recomandarea mea, ca om politic cu experienţă, care a condus campanii, care a condus partide, este ca acest tip de gâlceve, legate de nominalizările candidaţilor în colegii în judeţe şi în Bucureşti, să înceteze, iar USL să se concentreze pe ceea ce este important, comunicarea cu oamenii şi prezentarea proiectelor pentru viitor", a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, Mircea Geoană.

Geoană participă, la Facultatea de Studii Europene a Universităţii "Babeş-Bolyai" (UBB), la colocviul internaţional cu tema "Intervenţia umanitară. De la principii etice la definiţii practice".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici