Geoană: Salut maniera matură în care Antonescu a prezentat momentul trăit duminică seara

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, a afirmat, luni, că apreciază maniera demnă şi matură în care a prezentat candidatul PNL, Crin Antonescu, momentul trăit la anunţarea exit-poll-urilor care îl clasau pe poziţia a treia la primul tur al alegerilor prezidenţiale.

56 afișări
Imaginea articolului Geoană: Salut maniera matură în care Antonescu a prezentat momentul trăit duminică seara

Geoană: Salut maniera matură în care Antonescu a prezentat momentul trăit duminică seara (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Salut maniera matură şi demnă în care domnul Crin Antonescu a prezentat momentul pe care l-a trăit ieri (duminică seara - n.r.)", a spus Geoană.

El a menţionat că nu este uşor un astfel de moment în care trebuie să te declari învins, adăugând că ştie acest lucru şi din experienţa lui.

"Vreau să apreciez seriozitatea şi sobrietatea cu care a prezentat punctul lui de vedere", a mai spus Geoană despre Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, la sediul central al partidului, că înţelege şi împărtăşeşte amărăciunea alegătorilor săi, menţionând că a fost ratată o mare şansă de a schimba esenţial soarta vieţii politice din România - şansa de a schimba România din temelii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici