Geoană şi Pambuccian au semnat un acord pentru susţinerea liderului PSD în cursa prezidenţială

Preşedintele PSD, Mircea Geoană şi liderul grupului parlamentar al minorităţilor, Varujan Pambuccian, au semnat, sâmbătă, un acord pentru susţinerea social-democratului în cursa prezidenţială.

15 afișări
Imaginea articolului Geoană şi Pambuccian au semnat un acord pentru susţinerea liderului PSD în cursa prezidenţială

Varujan Pambuccian şi Mircea Geoană (Montaj foto)

De asemenea, documentul, similar cu cel semnat, miercuri, cu PNL, privind susţinerea lui Klaus Iohannis ca premier, numit Acord pentru ieşirea României din criză.

Geoană a apreciat, după semnare, că alăturarea grupului minorităţilor la înţelegerea dintre PSD şi PNL şi susţinerea pe care i-o acordă la alegerile prezidenţiale înseamnă sprjijn pentru proiectul său electoral, "O singură Românie".

Candidatul PSD a mai spus că documentul confirmă că propunerea făcută de PNL, PSD şi UDMR în urmă cu o lună, ca funcţia de premier să revină lui Klaus Iohannis, nu a fost una conjuncturală.

Varujan Pambuccian a spus că înţelegerea semnată reprezintă un gest de construcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici