Geoană şi Patriciu s-au întâlnit la aceeaşi secţie de vot din cartierul Primăverii

Candidatul PSD la Preşedinţie, Mircea Geoană, şi omul de afaceri Dinu Patriciu s-au întâlnit, duminică, la secţia de vot de la Liceul Jean Monnet din Capitală, primul tocmai ieşind din secţie, iar celălalt pregătindu-se să intre pentru a vota.

57 afișări
Imaginea articolului Geoană şi Patriciu s-au întâlnit la aceeaşi secţie de vot din cartierul Primăverii

Geoană şi Patriciu s-au întâlnit la aceeaşi secţie de vot din cartierul Primăverii (Imagine: Mediafax Foto)

Mircea Geoană, împreună cu soţia şi de cei doi copii, tocmai ieşea din secţia de vot de la Liceul Jean Monnet, când s-a întâlnit cu Dinu Patriciu, care a venit să voteze împreună cu soţia sa.

Cei doi şi-au strâns mâinile, iar Mircea Geoană a sărutat mâna soţiei lui Dinu Patriciu.

După ce a votat, Mircea Geoană a declarat că a votat "cu încredere şi cu speranţă" şi a îndemnat românii să participe în număr cât mai mare la vot, indiferent de opţiunea lor politică. Întrebat dacă i-a adus ceva moş Nicolae, Geoană a răspuns că speră să îi aducă duminică seară.

Dinu Patriciu a afirmat, după ce a votat, că a făcut-o pentru "bun simţ şi pentru o schimbare benefică". Omul de afaceri liberal s-a arătat optimist, argumentând că este convins că oamenii acestei ţări "sunt sănătoşi la minte".

La ieşirea din clădirea Liceului Jean Monnet, Dinu Patriciu s-a întâlnit în curte cu Ion Iliescu şi soţia lui, care tocmai veneau şi ei să voteze. Patriciu şi Iliescu s-au salutat din cap fără a schimba vreun cuvânt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici