Geoană spune că Băsescu nu l-a sunat pe tema declaraţiilor lui Săftoiu

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, joi, la Craiova, că nu a fost sunat de preşedintele României, Traian Băsescu, după declaraţiile făcute de Claudiu Săftoiu, fostul director al SIE, potrivit cărora şeful statului ştia, în urmă cu doi ani, conţinutul convorbirilor dintre Geoană şi Iliescu.

16 afișări
Imaginea articolului Geoană spune că Băsescu nu l-a sunat pe tema declaraţiilor lui Săftoiu

Geoană spune că Băsescu nu l-a sunat pe tema declaraţiilor lui Săftoiu

Întrebat într-o conferinţă de presă dacă preşedintele Traian Băsescu l-a sunat, aşa cum a făcut cu fostul preşedinte Ion Iliescu, pe tema declaraţiilor lui Săftoiu, Mircea Geoană a spus: "Nu am primit un astfel de telefon, dar cred că acest tip de subiect nu reprezintă un subiect politic. M-a sunat şi am vorbit pe alte teme"..

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că în cursul zilei a primit un telefon de la preşedintele Traian Băsescu, acesta asigurându-l că declaraţiile lui Claudiu Săftoiu reprezintă "o făcătură" şi că şeful statului nu se ocupă cu aşa ceva.

Citeşte şi:

SRI: Nu au fost solicitate şi puse la dispoziţia preşedintelui date privind discuţii politice

SIE precizează că nu efectuează activităţi de interceptare a comunicaţiilor

Parchetul nu se sesizează din oficiu în cazul lui Săftoiu

Turcan: Parchetul să se sesizeze în cazul Săftoiu

Săftoiu: Nu mai doresc să mă explic la nesfârşit

Săftoiu: Băsescu asculta discuţiile dintre Geoană şi Iliescu

Băsescu către Iliescu: Ce a spus Săftoiu e "o făcătură"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici