Geoană: Un Congres extraordinar care să înlăture conducerea va avea loc înainte de alegerile din 2012

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, marţi, după şedinţa CExN în care a fost exclus din partid, că înainte de alegerile din 2012 va avea loc un Congres extraordinar al PSD, care va înlătura echipa actuală de conducere.

821 afișări
Imaginea articolului Geoană: Un Congres extraordinar care să înlăture conducerea va avea loc înainte de alegerile din 2012

Geoană: Un Congres extraordinar care să înlăture conducerea va avea loc înainte de alegerile din 2012 (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax foto)

"Cred că în acest moment partidul nostru se îndreaptă într-o greşită şi nefericită direcţie. S-a vorbit în această şedinţă şi despre Congres extraordinar. Vreau să le spun celor care mă susţin din partid şi celor care mă susţin din opinia publică că mai devreme sau mai târziu, înainte de alegerile de anul viitor, un astfel de Congres care să înlăture o astfel de echipă de conducere va avea loc", a spus Geoană.

El a precizat că acest Congres extraordinar va reuşi să înlăture "şi ranchiuna fără sfârşit a domnului Iliescu, şi această incapacitate cronică a domnului Ponta să conducă un partid de talia PSD".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici