Geoană: Vom face totul ca în două săptămâni să fie aprobat votul uninominal

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că partidul său va face "tot ce depinde" de el pentru ca în maxim două săptămâni legislaţia privind votul uninominal să fie aprobată.

1 afișare
Imaginea articolului Geoană: Vom face totul ca în două săptămâni să fie aprobat votul uninominal

Geoană: Vom face totul ca în două săptămâni să fie aprobat votul uninominal

Prezent la o Şcoală de iarnă a TSD, care se desfăşoară la Geoagiu (Hunedoara), liderul social-democrat a spus că alegerea parlamentarilor prin vot uninominal se va produce "mai curând" decât se crede.

El a precizat că devansarea alegerilor parlamentare este "o posibilitate pentru care trebuie să ne pregătim".

O soluţie la situaţia excepţională în care se află ţara este, în viziunea PSD, organizarea de alegeri anticipate pe votul uninominal.

De asemenea, Geoană crede că o soluţie raţională reprezintă comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale, pentru că România nu poate fi guvernată în actualul context.

Potrivit lui Geoană, întâlnirile din ultima perioadă dintre PSD cu diverşi lideri politici au la bază tocmai găsirea de soluţii pentru ieşirea din criză, acestea fiind "întâlniri fireşti între lideri politici".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici