George Simion: Avem un plan de unire, ceea ce în ochii guvernanţilor din R. Moldova e destabilizare

Noi avem un plan de unire, ceea ce în ochii guvernanţilor din R. Moldova este echivalent cu o destabilizare, spune liderul AUR, George Simion.

499 afișări
Imaginea articolului George Simion: Avem un plan de unire, ceea ce în ochii guvernanţilor din R. Moldova e destabilizare

George Simion: Avem un plan de unire, ceea ce în ochii guvernanţilor din R. Moldova e destabilizare

„Republica Moldova, în opinia mea, nu este o ţară, este un stat. Urăsc din străfundul sufletului meu hotarul de la Prut. Nu văd niciun argument pentru care al doilea stat românesc să continue să existe în altă componenţă decât în componenţa ţării-mame”, spune George Simion.

El spune că nu-şi doreşte „perpetuarea unei statalităţi moldoveneşti diferită de România”.

„Eu iubesc România de Nistru pân-la Tisa. Noi avem un plan de unire. Adică nu ne dorin să mai existe Preşedinţie, Guvern, Parlament acolo, la Chişinău, ci vrem să avem o singură ţară, cum am avut înainte ca doi criminali ai istoriei - Stalin şi Hitler - să ne despartă. Cu siguranţă în ochii guvernanţilor din Republica Moldova asta e echivalent cu o destabilizare, dar ăsta sunt eu de mic, aşa m-au învătat bunicii că e corect”, încheie Simion.

„Instituţiile statului au determinat că George Simion face parte din efortul de destabilizare în Republica Moldova, şi acest lucru i l-am comunicat şi premierului Ciolacu. Înseamnă că participă la un efort de destabilizare în Republica Moldova. Este o decizie a instituţiilor care instituţiile au determinat acest factor de risc şi au luat decizia corespunzătoare”, a declarat premierul Republicii Moldova, Dorin Recean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici