George Simion, către un deputat liberal: Ăsta micul, care respiră greu, de la PNL

„Ăsta micul, care respiră greu, de la PNL, spune! Dă mască jos, că nu s-a auzit nimic”, i-a spus George Simion, de la microfonul plenului, unui deputat liberal. El a avut un mesaj şi pentru Florin Roman: „Viitorul preşedinte să fie o persoană responsabilă, nu neapărat de la PNL”.

19333 afișări
Imaginea articolului George Simion, către un deputat liberal: Ăsta micul, care respiră greu, de la PNL

George Simion, către un deputat liberal: Ăsta micul, care respiră greu, de la PNL

„Păcat că nu e domnul Orban... Ăsta micul, care respiră greu, de la PNL, spune! Dă mască jos, că nu s-a auzit nimic... Ştiu, chiar pot să iau. Aşa...”, a dialogat George Simion cu un deputat liberal.

Copreşedintele AUR nu purta mască în momentul în care a intervenit a microfonul Camerei Deputaţilor.

El a avut un mesaj şi pentru Florin Roman, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, al cărui nume este vehiculat pentru preluarea funcţiei de preşedinte al Camerei.

„Regretăm că nu mai e preşedinte al Camerei, dar sperăm ca viitorul preşedinte al Camerei să fie o persoană responsabilă şi nu neapărat din rândul PNL”, a adăugat Simion, care şi-a întors privirea spre Roman.

Plenul Camerei Deputaţilor adoptă, luni, hotărârea de vacantare a funcţiei de preşedinte, după demisia lui Ludovic Orban.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
roman,
simion,
pnl,
plen,
parlament

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici