George Simion, copreşedinte AUR, despre Florin Cîţu premier: „O glumă. O cacealma folosită de Iohannis la negocieri”

  • George Simion consideră nominalizarea lui Florin Cîţu, drept o glumă
  • AUR: Klaus Iohannis vrea să controleze guvernul în acest fel
  • Simion spune că AUR spune că nu va face nicio alianţă
18781 afișări
Imaginea articolului George Simion, copreşedinte AUR, despre Florin Cîţu premier: „O glumă. O cacealma folosită de Iohannis la negocieri”

George Simion, despre Florin Cîţu premier: O cacealma

Copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a declarat, miercuri seara, despre propunerea PNL pentru funcţia de premier că este „o glumă”, „o cacealma” cu care preşedintele intenţionează să îşi impună Guvernul.

George Simion a declarat, miercuri seara, la B1TV, că propunerea lui Florin Cîţu ca premier i se pare „o glumă”.

„O glumă. Probabil este o cacealma pe care preşedintele Klaus Iohannis o foloseşte în negocierile cu celelalte forţe politice cu care intenţionează să-şi impună Guvernul. Florin Cîţu nu poate fi o propunere serioasă de prim-ministru”, a spus Simion.

George Simion a precizat că AUR nu va intra în nicio coaliţie, iar despre numele vehiculate pentru a fi premier, respectiv Florin Cîţu (PNL), Alexandru Rafila (PSD) sau Dacian Cioloş (USR PLUS) a spus că niciunul nu l-a convins.

Simion a afirmat că nu a avut discuţii cu niciuna dintre forţele politice, dar aşteaptă negocieri „dacă vor avea nevoie de votul nostru”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici