George Simion: Din motive de birocraţie şi din motive de timp scurt, nu voi ajunge în SUA

  • Liderul AUR, George Simion, anunţă că nu mai pleacă în SUA „din motive de birocraţie şi din motive de timp scurt”.
  • El acuză membri ai Guvernului şi pe ambasadorul român în SUA că au făcut „presiuni extraordinare” ca întâlnirea cu Mike Pompeo să nu aibă loc.
1172 afișări
Imaginea articolului George Simion: Din motive de birocraţie şi din motive de timp scurt, nu voi ajunge în SUA

„Înţeleg că au apărut unele controverse cu privire la vizita pe care trebuia să o am în SUA. Din motive de birocraţie şi din motive de timp scurt, nu voi ajunge la sfârşitul acestei săptămâni în Statele Unite ale Americii pentru a participa la cina cu fostul secretar de stat american Mike Pompeo”, spune George Simion.

Liderul AUR a dezminţit informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora ar fi plătit 10.000 de dolari pentru a participa la acest eveniment.

„Nu am reuşit decât ieri introducerea (luni - n.r.) în Biroul Permanent şi realizarea formalităţilor pentru vizita în SUA, aşa că nu pot ajunge duminică acolo. Vreau să denunţ public unele chestiuni de o gravitate fără precedent. Mermbrii ai guvernului României şi Ambasada României la Washington, prin dl Muraru au făcut presiuni extraordinare ca relaţia noastră cu Partidul Republican, întâlnirea noastră cu Mike Pompeo şi sesiunile legate de ONU, la care urma să particip, să nu aibă loc”, adaugă Simion.

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, solicitarea ca liderul AUR, George Simion, să plece în Statele Unite ale Americii, în perioada 17-19 septembrie. El a fost invitat de către Inter Parliamentary Coalition for Global Ethics să partticipe la reuniunea organizată în data de 18 septembrie 2022 la New York.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici