Gheorghe Flutur a votat la Gura Humorului pentru "bunăstarea, siguranţa şi confortul sucevenilor"

Preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), a votat, duminică dimineaţă, la ora 8.00, la secţia de votare din oraşul Gura Humorului, pentru "bunăstarea, siguranţa şi confortul sucevenilor".

366 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Flutur a votat la Gura Humorului pentru "bunăstarea, siguranţa şi confortul sucevenilor"

Gheorghe Flutur a votat la Gura Humorului pentru "bunăstarea, siguranţa şi confortul sucevenilor" (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Flutur, candidat pentru un nou mandat la şefia CJ Suceava, a venit, duminică dimineaţă, la secţia de votare unde este arondat, însoţit de lideri ai PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, deputaţii Ioan Bălan, Sanda Maria Ardeleanu şi Dan Gabriel Gospodaru şi de primarul Sucevei, Ion Lungu.

După ce a votat, liderul PDL Suceava a spus că astăzi este "o zi importantă pentru români, suceveni şi humoreni".

"Eu îmi pun la dispoziţie buna mea credinţă, experienţa, toată energia, pentru a continua dezvoltarea judeţului alături de echipa mea. Am votat pentru bunăstarea, siguranţa, confortul populaţiei judeţului Suceava, pentru o legătură strânsă cu celelalte judeţe şi regiuni, votez pentru o echipă unită, coerentă, care a dat dovadă până acum că este eficientă şi sunt convins că va proba acest lucru şi în viitorul mandat", a spus Gheorghe Flutur.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici