Gheorghe Nichita: Deputatul Tudor Ciuhodaru, exclus din UNPR, nu va fi reprimit în PSD

Liderul PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, a declarat, miercuri, că deputatul Tudor Ciuhodaru, exclus din UNPR ca urmare a votului său în favoarea moţiunii de cenzură, nu va fi reprimit în PSD, formaţiune din care a demisionat la începutul acestui an.

147 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Nichita: Deputatul Tudor Ciuhodaru, exclus din UNPR, nu va fi reprimit în PSD

Gheorghe Nichita: Deputatul Tudor Ciuhodaru, exclus din UNPR, nu va fi reprimit în PSD (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Gheorghe Nichita a spus, într-o conferinţă de presă, că, deşi a votat moţiunea de cenzură, deputatul Tudor Ciuhodaru nu va fi reprimit în PSD, el menţionând că "toţi cei care au plecat sunt bun plecaţi".

"La noi, la Iaşi, în clipa de faţă, colegii mei au spus că nu doresc să reprimească pe nimeni în partid. Toţi cei care au plecat sunt bun plecaţi", a declarat Nichita.

Deputatul Tudor Ciuhodaru a fost exclus marţi din UNPR, decizia fiind luată după ce acesta a votat moţiunea de cenzură.

Ciuhodaru a declarat că va activa ca independent în Parlament, afirmând că, deocamdată, nu se pune problema înscrierii sale în alt partid politic.

Deputatul Tudor Ciuhodaru a fost ales pe listele PSD la alegerile parlamentare din 2008, iar la începutul acestui an şi-a anunţat înscrierea în UNPR. El a explicat că PSD nu îl mai reprezintă, acuzând totodată lipsa de comunicare cu liderul PSD Iaşi, Gheorghe Nichita.

Liderul filialei municipale Iaşi a PNL, Cristian Adomniţei, a declarat, marţi, că l-ar onora să fie coleg în PNL cu Tudor Ciuhodaru, precizând însă că nu a avut o discuţie pe această temă cu Ciuhodaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici