Gigel Ştirbu, deputat PNL, despre Sevil Shhaideh: Un subordonat, rudele lui Liviu Dragnea merită răsplătite

Deputatul PNL Gigel Ştirbu a declarat, miercuri, că Sevil Shhaideh este o surpriză extrem de neplăcută, afirmând că Liviu Dragnea îşi doreşte ''un subordonat'' pentru ca, ulterior, dacă îşi va rezolva problemele juridice să îi solicite demisia şi ''să urce el scările Palatului Victoria''.

864 afișări
Imaginea articolului Gigel Ştirbu, deputat PNL, despre Sevil Shhaideh: Un subordonat, rudele lui Liviu Dragnea merită răsplătite

Gigel Ştirbu, deputat PNL, despre Sevil Shhaideh: Un subordonat, rudele lui Liviu Dragnea merită răsplătite (Imagine: Octav Ganea / Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

''Domnul Dragnea a dus partidul la un nivel pe care nu cred că l-a dus vreun preşedinte PSD până acum. Nu că m-ar interesa pe mine ce face domnul Dragnea cu partidul domnie sale, dar ca simplu cetăţean al şi ales în Parlamentul Românie mă intersează cine va conduce destinele Guvernului în următoarea perioadă. Dacă domnia sa crede că în această manieră sau în această logică poate să facă astfel de propuneri înseamnă că votul cu care românii în 11 decembrie l-au încredinţat, l-au mandatat nu reprezintă pentru domnia sa nimic. Înţeleg că rudele domniei sale sunt pe primul loc şi că merită răsplătite. Eu unul nu aş vrea să fiu pus în pielea unui votant PSD în acest moment'', a declarat deputatul PNL Gigel Ştirbu, la Parlament.

El a afirmat că Liviu Dragnea îşi doreşte ''un subordonat'' pentru ca, ulterior, dacă îşi va rezolva problemele juridice să îi solicite demisia şi ''să urce el scările Palatului Victoria''.

''Nu ştiu ce se va întâmpla mai departe. Pentru noi toţi este o surpriză extrem de neplăcută şi se vede clar că domnul Dragnea doreşte să-şi pună un subordonat, că nu pot să îi spun altfel acestei doamne, pentru ca în perioada următoare, dacă îşi va lămuri problemele penale, juridice, probabil domnia sa va solicita demisia aceste doamne, urmând ca să urce treptele Palatului Victoria. Este o zi extrem de urâtă pentru întreaga societate românească'', a spus Ştirbu.

Liberalul a susţinut că există un anumit grad de rudenie între Liviu Dragnea şi Sevil Shhaideh.

''Ştim destul de bine că este un anume grad de rudenie între domnul Dragnea şi doamna Sevil Shhaideh. Nu sunt eu primul care spun, dumneavoastră, mass media aţi relatat acest aspect cum că dlomnul Dragnea este unul dintre martorii, naşii domniei sale la un moment fericit din viaţa domniei sale'', a conchis liberalul.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a precizat miercuri că Sevil Shhaideh reprezintă o propunere de premier în care el are "încredere totală", o eventuală desemnare a acesteia dându-i posibilitatea să îşi asume că şi acţiunile viitorul Executiv vor urma în detaliu programul de guvernare al PSD. "A trebuit să ţin cont de dorinţa de a face o propunere de prim-minsitru care să îmi dea garaţia că îndeplineşte câteva condiţii: nu merge acolo pentru a construi un proiect personal, pentru a face acţiuni pentru presă", a spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici