Gorghiu a transmis procurorului general cererile de urmărire penală pentru Voiculescu şi Mihăilă

Ministrul justiţiei Alina Gorghiu a transmis, marţi, procurorului general al Parchetului de pe lângă ICCJ cererile de urmărire penală formulate de preşedintele României pentru Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă.

136 afișări
Imaginea articolului Gorghiu a transmis procurorului general cererile de urmărire penală pentru Voiculescu şi Mihăilă

Gorghiu a transmis procurorului general cererile de urmărire penală pentru Voiculescu şi Mihăilă

„Ministra justiţiei, dna. Alina Ştefania Gorghiu i-a transmis Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în cursul zilei de marţi, 28 noiembrie 2023, cererile de urmărire penală formulate de Preşedintele României privind pe:

– domnul Vlad Vasile Voiculescu, în calitate de fost ministru al sănătăţii în perioada 23 decembrie 2020 – 14 aprilie 2021, pentru faptele ce fac obiectul Dosarului penal nr. 243/P/2021 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei

– doamna Ioana Mihăilă, în calitate de fost ministru al sănătăţii în perioada 21 aprilie 2021 – 08 septembrie 2021, pentru faptele ce fac obiectul Dosarului penal nr. 243/P/2021 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei”, a transmis Ministerul Justiţiei.

Preşedintele Klaus Iohannis a dat, luni, aviz pentru începerea urmăririi penale împotriva foştilor miniştri ai Sănătăţii – Vlad Voiculescu (USR) şi Ioana Mihăilă (Reper), în dosarul achiziţiei de vaccinuri anti-Covid, a anunţat Admninistraţia Prezidenţială.

DNA a cerut Senatului României ridicarea imunităţii fostului premier Florin Cîţu (PNL), în dosarul achiziţiei de vaccinuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici