Gorghiu: Îi cer premierului să facă urgent o numire la Ministerul Sănătăţii

Liderul PNL Alina Gorghiu i-a cerut, luni, premierului să facă "urgent" o numire la Ministerul Sănătaţii, afirmând că îi este greu să creadă că având în vedere "bubele din sistem", MS poate funcţiona cu interimatul său şi a precizat că preferă un om care nu a fost "prizonierul sistemului".

402 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Îi cer premierului să facă urgent o numire la Ministerul Sănătăţii

Gorghiu: Îi cer premierului să facă urgent o numire la Ministerul Sănătăţii

”I-aş cere domnului prim-ministru astăzi, cu tot respectul, să facă urgent o numire la Sănătate pentru că (...) nu cred că este bine să ne mai jucăm cu interimatul astăzi. Domnia sa pleacă, dacă nu mă înşel, duminică în Statele Unite, are nişte dosare grele de studiat", a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu a afirmat că îi este greu să creadă că Ministerul Sănătăţii, "cu bubele din sistem", poate funcţiona cu interimatul prim-ministrului.

"Îmi este greu să cred că un minister atât de greu, cu bubele din sistem, cu tot bagajul ăsta de hibe administrative poate funcţiona cu interimar primul-ministru. Simt nevoia să văd că de la Guvern porneşte o propunere de om energic, de preferat, dar asta e o opţiune personală, un om care să nu fi mai avut de a face cu sistemul sanitar din România, să nu fi fost prizonierul acestui sistem anterior şi să-l văd că rapid că începe să îşi facă treaba, pentru că altfel nu ştiu cum o scoatem la capăt”, a ssuţinut Alina Gorghiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici