Gorghiu: Respectăm decizia CC, aşteptăm punerea în aplicare a schemei bugetului de către PSD

Preşedintele PNL Alina Gorghiu susţine că liberalii respectă decizia Curţii Constituţionale de respingere a contestaţiei asupra legii bugetului de stat pe 2015, menţionând că aşteaptă să vadă cum va reuşi PSD să respecte schema bugetară propusă şi adoptată în Parlament.

278 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Respectăm decizia CC, aşteptăm punerea în aplicare a schemei bugetului de către PSD

Gorghiu: Respectăm decizia CC, aşteptăm punerea în aplicare a schemei bugetului de către PSD

”PNL respectă decizia Curţii Constituţionale privitoare la legea bugetului. Aşteptăm să vedem cum va respecta PSD schema bugetară propusă. Multe din cifre şi estimări sunt nerealiste şi transpare lipsa de viziune a PSD în ceea ce priveşte axele de dezvoltare ale României. Partidele trebuie să înveţe să respecte termenele impuse de lege, pentru că un act normativ e făcut să fie respectat”, susţine Gorghiu, într-o postare pe Facebook.

Declaraţia liderului PNL vine după ce Curtea Constituţională a respins sesizarea depusă de liberali în ceea ce priveşte legea bugetului de stat pe anul 2015, semnalând între altele că depunerea proiectului de către Guvern s-a realizat cu întârziere şi că Executivul nu a înaintat spre adoptare strategia fiscal-bugetară în baza căreia se construieşte bugetul de stat.

De asemenea, liberalii contestaseră un amendament adoptat de Parlament la Legea bugetului de stat între a cărui iniţiatori s-au numărat parlamentarii PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici