Gorghiu: Voluntari a devenit Coreea de Nord. Candidaţii, eliminaţi din cursă, mai puţin cei din PSD

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a susţinut, marţi, că oraşul Voluntari a devenit un fel de Coreea de Nord, candidaţii la alegerile locale fiind eliminaţi din cursă, mai puţin cei de la PSD, ea precizând că va contesta deciziile de respingere a dosarelor la biroul electoral.

2016 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Voluntari a devenit Coreea de Nord. Candidaţii, eliminaţi din cursă, mai puţin cei din PSD

Gorghiu: Voluntari a devenit Coreea de Nord. Candidaţii, eliminaţi din cursă, mai puţin cei din PSD

"Vreau să vă spun ceva care ţine de inedit, de Coreea de Nord, situaţia de la Voluntari. Orice fel de alt candidat este eliminat din cursă, mai puţin candidatul PSD. Şi mă întreb eu dacă Voluntari nu este un loc de prin Coreea de Nord. Nu putem să facem lucrurile ca la carte? Eu înţeleg că PSD trebuie să concureze singur ca să câştige alegerile, dar haideţi, totuşi, la Voluntari să revenim la bun simţ şi reguli democratice şi să lăsăm şi alţi competitori să participe", a susţinut Alina Gorghiu.

Copreşedintele PNL a mai spus că dosarele candidaţilor sunt respinse pe motiv că au fost nereguli cu semnăturile de susţinere şi a precizat că PNL va contesta decizia la biroul electoral din oraş.

"Este nerelevant unde şi câţi electori sunt acolo. Este sfidător pentru ideea de competiţie electorală corectă. Sper să fie un caz izolat. (...) Peste tot sunt probleme legate de orice fel de alt partid politic, mai puţin la PSD. Nu vi se pare bizar ca fix în Voluntari să se întâmple acest lucru? Sunt convinsă că lucrurile se vor rezolva", a mai comentat Gorghiu.

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, soţia primarului de Voluntari Gabriela Firea, a respins marţi informaţiile apărute în mediul online, potrivit cărora au fost respinse majoritatea candidaturilor din Voluntari. "Am dat şi eu câteva telefoane. Vreau să spun că toate ştirile sunt total neadevărate. Sunt nişte minciuni. Probabil că cineva doreşte să-şi facă publicitate pe seama mea", a declarat Firea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici