Graham Watson (ALDE), convins că premierul Tăriceanu va face parte din viitorul guvern

Liderul ALDE (Alianţa Liberalilor şi Democraţilor Europeni), Graham Watson, a apreciat că rezultatul alegerilor din România este "un semn grozav pentru viitor", exprimându-şi convingerea că actualul premier va face parte din viitorul guvern, iar preşedintele trebuie să accepte ce au decis alegătorii, relatează RFI România în pagina electronică.

14 afișări
Imaginea articolului Graham Watson (ALDE), convins că premierul Tăriceanu va face parte din viitorul guvern

Graham Watson (ALDE), convins că premierul Tăriceanu va face parte din viitorul guvern (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt foarte mulţumit de rezultat. Cred că este un mare triumf pentru Călin Popescu Tăriceanu că, după ani de dificultăţi în Guvern, voturile partidului său au crescut. E un semn grozav pentru viitor şi sunt sigur că domnul Tăriceanu va face parte din viitorul Guvern", a spus el.

 

Watson a apreciat că, dacă preşedintele Traian Băsescu vrea să-l desemneze premier tot pe Tăriceanu, "acest lucru va fi primit foarte bine la Bruxelles", adăugând că "în final, preşedintele trebuie să accepte ce au decis alegătorii".

"Tăriceanu e privit ca un politician stabil şi sensibil, care a lăsat economia României într-o stare bună şi şi-a jucat bine rolul în privinţa aderării europene", a precizat el.

Graham Watson a apreciat că la Bruxelles va fi bine primit şi faptul că naţionaliştii nu vor mai intra în viitorul Parlament. "Cred că acest lucru (rezultatul alegerilor - n.red.) arată că dacă Guvernul lucrează bine, aşa cum s-a întâmplat în România, nu există loc pentru ura din trecut", a mai spus liderul liberalilor europeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici