Greva continuă şi săptămâna viitoare! Sindicaliştii: lucrurile nu sunt schimbate faţă de ziua de ieri, marţi este grevă

Simion Hăncescu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), a confirmat faptul că angajaţii din învăţământ au respins ultima propunere a Guvernului pentru încheierea grevei generale.

2806 afișări
Imaginea articolului Greva continuă şi săptămâna viitoare! Sindicaliştii: lucrurile nu sunt schimbate faţă de ziua de ieri, marţi este grevă

Declaraţiile au fost făcute joi, în faţa Palatului Victoria, înainte de o nouă rundă de negocieri între reprezentanţii Guvernului şi sindicalişti.

„Lucrurile nu sunt schimbate faţă de ziua de ieri premierul ne-a invitat la noi discuţii, probabil legate de întreaga listă de revendicări”, a declarat Hăncescu.

Liderul de sindicat a confirmat faptul că profesorii sunt dispuşi să continue greva săptămâna viitoare.

„Marţi vor veni oamenii la şcoală şi atunci vor decide... marţi este grevă, alte date eu nu am la această oră, oamenii au semnat pentru grevă generală”, a preciat Simion Hăncescu.

Sindicaliştii din educaţie au respins, încă de miercuri seara, oferta Guvernului. Ei nu sunt de acord cu eşalonarea majorării salariale şi cer dublarea ofertei Executivului, de la 1.000 de lei la 2.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici