Grindeanu, despre denivelările de pe podul de la Brăila: Exagerări. Nu s-au respectat restricţiile

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune că denivelările de pe podul de la Brăila nu sunt grave şi că au fost cauzate de nerespectarea restricţiilor de tonaj la anumite temperaturi. De asemenea, el a reacţionat la nemulţumirea oamenilor după ce podul a fost închis luni noaptea.

934 afișări
Imaginea articolului Grindeanu, despre denivelările de pe podul de la Brăila: Exagerări. Nu s-au respectat restricţiile

„Eu am trecut în acest week-end. Am fost la Galaţi şi am mers şi pe pod. Am văzut unele articole care spuneau că sar camioanele în Dunăre de la denivelări şi aşa mai departe... Eu înţeleg exagerările şi înţeleg că sunt anumite denivelări cauzate de următorul lucru: la anumite temperaturi, există restricţii de tonaj. Asta e. Nu e doar pe podul de la Brăila, ci peste tot. Nu au fost respectate, înţeleg. S-a ajuns la acele denivelări pe sensul dinspre Tulcea spre Brăila cauzate de nerespectarea restricţiilor. Asta e ca şi iarna, când dă CNAIR anunţuri de drum închis şi sunt nişte domni care merg şi după aceea cer să vină să-i salveze statul român. Cam aşa e şi aici - mai trebuie să şi respectăm anumite reguli”, spune Sorin Grindeanu.

El precizează că lucrările de la podul de la Brăila sunt în garanţie: „CNAIR ştie ce are de făcut, astfel încât să fie remediate”.

„A plecat, aşa, o nebunie tot de la podul de la Brăila. A anunţat cineva pe internet că luni se circulă 24 din 24. Lumea era revoltată că există acele restricţii şi că de ce aşteptau. Dacă plecăm după unele anunţuri de pe internet făcute de unii şi de alţii, atunci nu ar trebui să fim revoltaţi. Ar trebui să urmărim anunţurile oficiale”, încheie Grindeanu.

Podul peste Dunăre de la Brăila a fost închis circulaţiei auto în noaptea de luni spre marţi. Şoferii fie au stat la coadă până dimineaţa, fie au fost nevoiţi să treacă Dunărea cu bacul. Ei s-au declarat revoltaţi şi au susţinut că podul trebuia să fie deschis în minivacanţa de Sf.Maria.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
grindeanu,
pod,
brăila

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici