Grindeanu, despre Ion Ganea, senatorul de negăsit al social-democraţilor: A refuzat să mai răspundă apelurilor noastre

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, spune despre Ion Ganea, care nu asigură cvorum Biroului permanent al Senatului, motiv pentru care legea care ar amâna data alegerilor parlamentare nu intră în procedură, că refuză să răspundă apelurilor: „Noi nu îl mai considetrăm social-democrat”.

1652 afișări
Imaginea articolului Grindeanu, despre Ion Ganea, senatorul de negăsit al social-democraţilor: A refuzat să mai răspundă apelurilor noastre

Grindeanu, despre Ion Ganea, senatorul de negăsit al PSD: A refuzat să mai răspundă apelurilor noastre

„Din câte ştiu, acolo (la Biroul Permanent al Senatului - n.d.) a existat o situaţie cu un membru PSD care în această perioadă a refuzat să mai răspundă apelurilor noastre. Acel membru BP nu se mai află pe un loc eligibil. De aici până la a refuza să îţi faci treaba e cale lungă. Nu înseamnă că nu mai trebuie să mai vii la muncă sau să asculţi cântece de sirene venite de la actuala putere. În BP nu mai avem majoritate. Noi nu îl mai considerăm social-democrat”, spune Sorin Grindeanu.

El spune că social-democraţii îşi doreau ca Parlamentul să respingă rapid cererea de reexaminare a legii care prevede că data alegerilor parlamentare este stabilită de Legislativ, nu pe 6 decembrie, cum a decis Guvernul.

„Eu sper ca cei care trebuie să meargă la muncă, indiferent de ordinele de partid, să o facă şi să meargă cel puţin la şedinţa BP”, adaugă liderul PSD.

„A doua zi fără cvorum în Biroul Permanent al Senatului, în care PSD are majoritate. Subiectul în discuţie ar fi trebuit să fie cererea de reexaminare, solicitată de preşedintele Iohannis, a legii privind stabilirea alegerilor de către Parlament. Pentru că un Parlament nu poate vota singur legi prin care să-şi prelungească activitatea”, a precizat pe Facebook senatorul PNL ALina Gorghiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici