Grindeanu: M-am întâlnit cu Liviu Dragnea, prima mea opţiune este să rămân în PSD

Fostul premier Sorin Grindeanu a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că s-a întâlnit "în urmă cu câteva zile" cu preşedintele PSD Liviu Dragnea şi că prima sa opţiune este să rămână membru al formaţiunii social-democrate.

3163 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: M-am întâlnit cu Liviu Dragnea, prima mea opţiune este să rămân în PSD

Grindeanu: M-am întâlnit cu Liviu Dragnea, prima mea opţiune e să rămân în PSD

"M-am întâlnit în urmă cu câteva zile cu preşedintele PSD Liviu Dragnea şi am discutat despre ce înseamnă PSD, ce s-a întâmplat în relaţia noastră, cum va fi în viitor şi despre cum PSD trebuie să îşi ducă la capăt mandatul încredinţat de cetăţeni. Am discutat din punctul de vedere al oamenilor interesaţi de ce va face PSD", a spus, pentru MEDIAFAX, fostul premier Grindeanu.

"Prima mea opţiune este să rămân în PSD", a precizat Grindeanu.

Întrebat de MEDIAFAX dacă întâlnirea cu Dragnea înseamnă şi faptul că va exista o soluţie favorabilă la contestaţia la excluderea din partid, fostul premier a spus: "Nu ştiu. Comisia de etică se va întruni în viitor şi va decide".

Întrebat la iniţiativa cui a fost întâlnirea, fostul premier a spus: "Este prea puţin important. Este colateral. Important este că ne-am întâlnit".

Întrebat de MEDIAFAX dacă vor mai avea loc întâlniri cu Liviu Dragnea, fostul şef al Executivului a spus: "Nu ştiu. Sunt în situaţia unui om care a contestat excluderea sa din PSD".

"Nu am ascuns niciodată faptul că vreau să rămân în PSD. Este şi rămâne prima mea opţiune", a subliniat fostul premier Sorin Grindeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici