Grindeanu: Madame Armand, attention! Aici e cartea

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu îi răspunde primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, în legătură cu lucrarea „Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”. „Madame Armand, attention! Aici e cartea”, spune social-democratul.

1392 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: Madame Armand, attention! Aici e cartea

Grindeanu: Madame Armand, attention! Aici e cartea

„Să ştiţi că sunt oameni care se recomandă prin anumite virtuţi. Şi există doamna Armand, care se recomandă prin gunoi. Mult gunoi şi mizerie. A şi spus că povestea cu cartea e o ciorbă reîncălzită din 2017, dar nici măcar asta să ştiţi că nu e. E doar încă o şobolaneală a doamnei Armand. Mă adresez direct doamnei: Madam Armand, attention! Aici e cartea! Aţi pierdut încă un război. Se înscrie în şirul multor altora pe care le-aţi deschis, începând cu războiul gunoaielor”, spune Sorin Grindeanu.

El precizează că a făcut „şcoala la timp şi complet”.

Grindeanu îi sugerează primarului Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, să ceară la Ministerul Educaţiei foile sale matricole din perioada liceului şi facultăţii.

Un nou caz Florin Roman în Guvernul României”, a acuzat Clotilde Armand, aluzie lac demisia proaspătului ministru al digitalizării.

Clotilde Armand a postat, pe Facebook, o înregistrare video în care soţul său, matematicianul Sergiu Moroianu, afirmă că o lucrare de matematică pe care Sorin Grindeanu susţine că a scris-o împreună cu tatăl său, Nicolae Grindeanu, şi pe care şi-a trecut-o în CV, nu este de găsit nici măcar la Biblioteca Naţională.

Cartea, care se numeşte „Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici