Grindeanu: Pas important pentru modernizarea Gării de Nord din Bucureşti

CFR SA a transmis spre SEAP documentaţia pentru licitaţia contractului de proiectare şi execuţie destinat primei faze de modernizare a Gării de Nord. „Se doreşte transformarea Gării de Nord în punct multimodal modern, dar şi într-o zonă comercială atractivă a Capitalei”, afirmă Grindeanu.

1206 afișări
Imaginea articolului Grindeanu: Pas important pentru modernizarea Gării de Nord din Bucureşti

„Pas important pentru modernizarea Gării de Nord din Bucureşti! CFR SA a transmis spre SEAP documentaţia pentru licitaţia contractului de proiectare şi execuţie destinat primei faze de modernizare a Gării de Nord”, anunţă Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor precizează că, după validare, contractul cu o valoare estimată de peste 471 de milioane de lei (fără TVA), finanţat prin POT, va intra în faza de licitaţie.

„Prin această investiţie se doreşte transformarea Gării de Nord în punct multimodal modern, dar şi într-o zonă comercială atractivă a Capitalei. Lucrările vizează inclusiv amenajarea spaţiilor destinate serviciilor pentru călători, asigurarea facilităţilor pentru persoanele cu dizabilităţi, crearea unor spaţii verzi centrale, a unei zone moderne de aşteptare şi de petrecere a timpului pentru persoanele aflate în tranzit, montare unor sisteme noi de ventilaţie şi de încălzire şi modernizarea sistemului de iluminat”, încheie Grindeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici