Grupul consulativ al PNL, în care este şi Tăriceanu, va conduce campania la prezidenţiale

Grupul politic consultativ al PNL, din care face parte şi fostul lider liberal Călin Popescu Tăriceanu, va conduce campania pentru alegerile prezidenţiale, a declarat, marţi, Romeo Stavarache.

20 afișări
Imaginea articolului Grupul consulativ al PNL, în care este şi Tăriceanu, va conduce campania la prezidenţiale

Grupul consulativ al PNL, în care este şi Tăriceanu, va conduce campania la prezidenţiale (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful campaniei PNL pentru alegerile prezidenţiale, Romeo Stavarache, a declarat că liberalii au stabilit în BPC ca ţinta formaţiunii să fie intrarea în turul doi şi câştigarea alegerilor prezidenţiale, iar ţinta pentru intrarea în turul doi să fie obţinerea unui scor electoral de 25 %.

El a menţionat că, pentru realizarea acestor obiective, conducerea PNL a aprobat echipa de campanie pentru această toamnă, din care fac parte Daniel Chiţoiu, Varujan Vosganian, Dan Motreanu, Florin Alexe, Marian Petrache, Relu Fenechiu, plus un grup strategic politic consultativ, care va lua hotărârile cele mai importante în această toamnă.

Stavarache a menţionat că Tăriceanu face parte din echipa de campanie, fiind în componenţa grupului politic consultativ, "cel care conduce practic, acest grup politic consultativ, conduce campania electorală pentru prezidenţiale".

"Grupul politic consultativ va conduce această campanie electorală, din care face parte şi Tăriceanu", a spus Stavarache, precizând că, din punct de vedere politic, această campanie este condusă de BPC, care are un grup consultativ format din vicepreşedinţii partidului, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor şi liderii grupurilor parlamentare.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, la sfârşitul lunii iulie, că echipa sa consultativă în campania pentru alegerile prezidenţiale îi va avea în componenţă pe Ludovic Orban, Călin Popescu Tăriceanu, Bogdan Olteanu, Teodor Meleşcanu, Dan Radu Ruşanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici