Grupurile PSD au decis ca parlamentarii social-democraţi să voteze la vedere

Grupurile parlamentare ale PSD, reunite în şedinţă comună, au decis, marţi dimineaţă, să voteze la vedere în favoarea moţiunii de cenzură depusă de PNL şi UDMR, toţi parlamentarii social-democraţi urmând să îşi exercite votul, cu o singură excepţie – deputatul Gheorghe Ana, care este scuzat medical.

20 afișări
Imaginea articolului Grupurile PSD au decis ca parlamentarii social-democraţi să voteze la vedere

Preşedintele PSD Mircea Geoană (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Absenţa motivată medical a deputatului PSD Gheorghe Ana a fost confirmată oficial de preşedintele PSD, Mircea Geoană, care a precizat că este vorba de un singur parlamentar PSD care va absenta de la votul moţiunii de cenzură.

Deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvăz a declarat că în şedinţa de marţi dimineaţă a grupurilor parlamentare reunite ale PSD "nu s-au pus sancţiunile pe masă" în ceea ce priveşte eventualele "defecţiuni" de la vot, dar s-a arătat foarte clar că parlamentarii care vor vota altfel decât decizia partidului se vor situa automat în afara PSD.

"Cine lipseşte nemotivat trebuie să ştie că se află într-o situaţie delicată faţă de PSD", a spus Duvăz.

Şedinţa de plen reunit a Camerei Deputaţilor şi Senatului în care se dezbate moţiunea de cenzură a început, marţi, la Parlament, cu 30 de minute întârziere faţă de ora programată, fiind prezenţi 432 parlamentari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici