Guşă crede că va fi în turul doi cu Blaga pentru Capitală

Preşedintele PIN, Cozmin Guşă, a declarat, miercuri, la Timişoara, că, cel mai probabil, va fi în turul doi pentru Primăria Capitalei cu Vasile Blaga, mai ales că electoratul PSD se va împărţi între Cristian Diaconescu şi Sorin Oprescu, iar PNL "e cotat în sondaje mai puţin decât PIN".

12 afișări
Imaginea articolului Guşă crede că va fi în turul doi cu Blaga pentru Capitală

Guşă crede că va fi în turul doi cu Blaga pentru Capitală (Imagine:Mediafax Foto)

"Blaga e pe primul loc în sondaje tocmai datorită scorului pe care-l are PDL, el e sub scorul partidului, are 25 la sută, PSD e pe locul doi cu 18 la sută, iar candidatul lor, Cristi Diaconescu, avea, până să intre Sorin Oprescu, 14 la sută, PIN e pe locul trei cu 10,4 la sută, eu ca şi candidat cu 13,7 la sută, iar PNL are 10 la sută. Odată cu intrarea în cursă a lui Sorin Oprescu, electoratul PSD se va împărţi, adică Diaconescu va avea un scor mai mic, Oprescu poate va avea un scor mai mare ca el. Turul doi se va juca, cel mai probabil, între mine şi Vasile Blaga", a spus Guşă.

Potrivit sursei citate, PIN nu va face alianţei pre-electorale, ci doar post-electorale, pentru că, în cazul în care va câştiga alegerile, are nevoie de majoritate.

"Nu am nicio alianţă de făcut înainte, nici în turul doi nu dau voturile nimănui, vorbim după turul doi", a declarat Cozmin Guşă.

Preşedintele PIN, Cozmin Guşă, a participat la Timişoara la lansarea candidaţilor PIN pentru Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş, care sunt Rodica Vlad, femeie de afaceri, şi Sorin Pescarovici.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici