Guşă - Îmi cer scuze că aţi vrut să-mi daţi un cap în gură; Oprescu - Îmi cer scuze că nu am făcut-o

Candidatul PIN la Primăria Capitalei Cozmin Guşă l-a acuzat, joi, la Pro Tv, pe contracandidatul său, independentul Sorin Oprescu, că într-un interviu a spus că-i va trage un cap în gură, în replică, Oprescu spunând că refuză să discute cu el până nu-şi cere scuze pentru insultele la adresa sa.

17 afișări
Imaginea articolului Guşă - Îmi cer scuze că aţi vrut să-mi daţi un cap în gură; Oprescu - Îmi cer scuze că nu am făcut-o

Guşă - Îmi cer scuze că aţi vrut să-mi daţi un cap în gură; Oprescu - Îmi cer scuze că nu am făcut-o

Cozmin Guşă, Sorin Oprescu, Vasile Blaga, Ludovic Orban şi Cristian Diaconescu au participat, la Pro Tv, la emisiunea "Angajăm primar".

Fiecare candidat a primit un număr de ordine şi trebuia să adreseze o întrebare candidatului următor.

Astfel, Cozmin Guşă s-a referit la declaraţia lui Sorin Oprescu, dintr-un cotidian central, conform căreia acesta ar fi spus că, dacă îl întâlneşte, îi trage "aşa un cap în gură, să vadă el cum se discută în politică". Guşă l-a întrebat pe Cristian Diaconescu cum crede că-i va trage Sorin Oprescu, cu statura sa de "aproape pensionar", un cap în gură şi ce crede că a gândit când a spus acest lucru.

În replică, Sorin Oprescu a spus: "Pot să exemplific eu", moment în care Cozmin Guşă s-a dus lângă el şi l-a întrebat cum avea de gând să-i dea un cap în gură, la care candidatul independent a precizat că aceasta era o metaforă şi că refuză să discute cu el până când nu îşi va cere scuze pentru insultele pe care i le-a adresat în cele patru săptămâni de campanie electorală.

În acest moment al discuţiei a intervenit moderatorul Cristian Tabără, care s-a aşezat între cei doi.

Guşă i-a replicat lui Oprescu: "Îmi cer scuze că aţi vrut să-mi daţi un cap în gură". "Iar eu îmi cer scuze că nu am făcut-o", a spus râzând Sorin Oprescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici