Video Guşă: În PNL există "celule infracţionale", cel puţin încă doi miniştri vor avea dosare

Preşedintele PIN Cozmin Guşă a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în PNL există „celule infracţionale”, susţinând că „noul Dinu Patriciu” al liberalilor este patronul lanţului de magazine Iulius Mall, Iulian Dascălu şi că cel puţin încă doi miniştri liberali vor avea dosare la DNA.

1 afișare

„Maramureş nu înseamnă doar Decebal Traian Remeş. Acolo există o adevărată celulă infracţională a PNL, care mai grupează pe primarul Cristian Anghel (cu dosar penal şi trimis în judecată) şi deputatul liberal Ioan Hoban (partener de afaceri în firmă du Remeş şi care are două dosare penale la DNA)”, a declarat Guşă.

El a adăugat că există fapte şi nu impresii pentru care sunt cercetaţi miniştrii PNL şi pentru care va fi cercetat şi Călin Popescu Tăriceanu.

„Există probe şi pentru ceilalţi miniştrii, fie că se numesc Tudor Chiuariu, Paul Păcuraru sau alţii. În ceea ce-l priveşte pe Tăriceanu, faptele care vor fi analizate şi care îi vor da calitatea de învinuit sunt legate de favorizarea unei companii printr-o Hotărâre de Guvern, parteneră de afaceri cu firma sa”, a adăugat deputatul PIN.

Potrivit acestuia, este fără precedent în UE să ai trei miniştri care sunt cercetaţi în acelaşi timp de DNA şi Tăriceanu să nu schiţeze niciun gest, adăugând că mai sunt încă cel puţin doi miniştri care vor avea dosare penale la DNA, fără a nominaliza însă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici