Guvern: Cseke va mai rămâne încă maximum 15 zile la conducerea Ministerului Sănătăţii

Attila Cseke va mai ocupa încă maximum 15 zile funcţia de ministru al Sănătăţii, interval în care premierul Emil Boc va înainta preşedintelui Traian Băsescu o propunere pentru această funcţie, informează Guvernul.

265 afișări
Imaginea articolului Guvern: Cseke va mai rămâne încă maximum 15 zile la conducerea Ministerului Sănătăţii

Guvern: Cseke va mai rămâne încă maximum 15 zile la conducerea Ministerului Sănătăţii (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

"Demisia ministrului Cseke Attila a fost depusă azi la cabinetul primului-ministru. Potrivit prevederilor Legii privind organizarea şi funcţionarea Guvernului şi a ministerelor, Cseke Attila va exercita în continuare, timp de maxim 15 zile, funcţia de ministru al Sănătăţii. În acest interval de timp, primul-ministru va înainta preşedintelui României o propunere pentru funcţia de ministru al Sănătăţii", a informat Guvernul.

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, joi, că demisionează din funcţie, nemulţumit de banii primiţi de MS la rectificarea bugetară, care s-a discutat fără a i se cere punctul de vedere, şi a precizat că în mandatul său a avut mai multe dispute cu reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că regretă demisia lui Cseke Attila, îl înţelege pe acesta şi îi mulţumeşte pentru efortul depus, precizând că Uniunea va numi un nou ministru al Sănătăţii în următoarele 15 zile.

MINISTRUL SĂNĂTĂŢII, CSEKE ATTILA, A DEMISIONAT

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici