Politicianul care ar putea deveni noul preşedinte al Americii din 2025 recurge la o strategie uluitoare

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, şi-a lansat săptămâna aceasta campania prezidenţială pentru 2024, prezentându-se ca o alternativă mai conservatoare şi mai consecventă la Donald Trump, fostul preşedinte şi actualul favorit în cursa republicană.

5690 afișări
Imaginea articolului Politicianul care ar putea deveni noul preşedinte al Americii din 2025 recurge la o strategie uluitoare

Imagine generată de AI (Midjourney)

DeSantis, în vârstă de 44 de ani, a vizitat 12 oraşe din trei state americane care vor organiza primele alegeri preliminare ale partidului anul viitor, subliniind că el ar fi candidatul care promite că „în sfârşit” va securiza graniţa sudică a SUA sau că „liderii” sunt mai importanţi decât „construirea unui brand”.

Trump a dat replica ce a escaladat brusc războiul de cuvinte dintre cei doi candidaţi, sugerând că DeSantis s-a mutat „în tabăra de stânga” în timpul mandatului său la Casa Albă şi că nu mai este acelaşi candidat conservator de dreapta care a candidat în 2016.

DeSantis a spus presei că Trump a devenit o „creatură a guvernului” pe care trebuia să-l transforme prin compromisuri prea uşoare, transmite Reuters.

Într-un partid unde un musafir nepoftit are încă un mare apel, niciunul nu vrea să fie etichetat ca fiind candidatul elitelor politice.

„De aceea o fac”, a spus Doug Kochel, un veteran al campaniei prezidenţiale republicane din Iowa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici