Guvernul a anunţat rezultatul testului COVID al lui Ludovic Orban. Premierul rămâne în carantină

  • Veşti bune pentru Orban. Rezultatul testului COVID-19 este negativ.
  • Totuşi, şeful Guvernului mai rămâne în carantină până joi.
  • Anunţul a fost făcut de către biroul de presă al instituţiei.
2295 afișări
Imaginea articolului Guvernul a anunţat rezultatul testului COVID al lui Ludovic Orban. Premierul rămâne în carantină

Guvernul a anunţat rezultatul testului COVID al lui Ludovic Orban. Premierul rămâne în carantină

Negativ dar mai rămâne în carantină. Guvernul a făcut noi precizări privind situaţia premierului.
 
„Rezultatul testului pentru noul coronavirus (COVID-19) în cazul prim-ministrului Ludovic Orban este negativ. Menţionăm faptul că testul a fost realizat la cerere, preventiv, premierul nefiind încadrat într-o definiţie de caz întrucât nu este considerat contact direct al unei persoane diagnosticate pozitiv. 
 
Din motive de precauţie, Ludovic Orban va rămâne în carantină până joi, 8 octombrie a.c., de unde îşi va exercita atribuţiile funcţiei de prim-ministru şi îşi va desfăşura activitatea fără interacţiune fizică cu alte persoane. În cursul zilei de joi premierul va efectua un nou test, la distanţă de 10 zile de la prezenţa în platoul TV în care s-a aflat o persoană care, în cursul zilei de duminică, a fost confirmată pozitiv la testul pentru noul coronavirus”, a anunţat Biroul de presă al Guvernului, luni seara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici